priser.

Vad kostar en hemsida är en vanlig fråga och svaret beror både på storlek och komplexitet. Vår prislista nedan är en ungefärlig indikation på vad en hemsida kostar och vad som ingår.

Som kund hos oss får du mycket mer än bara ett uppdaterat utseende. Vi lägger stort fokus på att möta de krav som ställs på en modern hemsida idag, alltifrån teknisk optimering till användarvänlig design. Vi tar dig hela vägen från skiss till ny hemsida både snabbt och kostnadseffektivt.

Detta får du som kund hos oss:

Landningssida

30 tkr

Löpande Tekniskt Underhåll

950 :- / mån

6 sidor webbsida

50 tkr

Löpande Tekniskt Underhåll

950 :- / mån

Webbshop & E-com

90 tkr

Löpande Tekniskt Underhåll

950 :- / mån

drift.

Underhåll & Support paket.

Efter att den nya sidan är publicerad, rekommenderar vi er att prenumerera på vårt Underhåll och Support paket. På så sätt slipper ni själva lägga tid på att ständigt övervaka och uppdatera hemsidan för att hålla den säker från virus och olika typer av attacker.

Varför Underhåll och Support paket?

För att hålla din hemsidan säker och se till att den fungerar som den ska, behöver den underhållas, övervakas och uppdateras regelbundet. 

Publiceringssystemet (WordPress), teman och alla installerade tillägg kommer ständigt med nya, allt säkrare versioner. Låter man bli att uppdatera dessa håller inte hemsidan den högst möjliga funktionalitet eller säkerhet och blir lättare utsatt för hackerattacker och virusangrepp. På så sätt kan känslig information hamna i fel händer och hemsidan kan även krascha.

Dock är det alltid ett kritiskt moment att utföra uppdateringarna och det behöver ske med största försiktighet, tajming och research. Vissa uppdateringar kan i fel tillfälle krascha sidan om man inte vet vad man gör.

Tekniskt Underhåll

950 kr/mån

Daglig backup av er hemsida.

Om något skulle hända med er hemsida kan vi snabbt och smidigt återställa till den senaste versionen.

Löpande versionsuppdateringar.

Publiceringssystemet (WordPress), teman och tillägg (inkl premium licenser) uppdateras regelbundet för att sidan ska vara säker och fungera som den ska.

Säkerhetsbevakning & Malware scanning.

Vi scannar er hemsida dagligen för malware och andra sårbarheter. Skulle något upptäckas rapporteras det till oss så vi kan åtgärda eventuella problem.

Upptidsbevakning.

Vi bevakar er servers upptid för att snabbt bli meddelade om er hemsida ligger nere.

Ingen bindningstid.

Paketet löper månadsvis och betalas i förskott. Önskar man säga upp det kan det göras till och med sista dagen i månaden och slutar då att gälla samma dag.

frågor.

Från att avtalet är signerat och vi har fått all nödvändig information och material från er, beräknas en normalstor hemsidan (5 – 10 sidor) vara klar inom 4 veckor. En hemsida med väldigt mycket innehåll kan ta längre tid.

Att göra om sin hemsidan ska inte vara krångligt eller tidskrävande för er. Vi använder oss därför av informationen som finns på er befintliga hemsida, om inget annat avtalats, och bygger en ny förbättrad version på våra serverar. När den nya sidan är klar pekar vi om er domän för att gå live.  Svårare än så behöver det inte vara. 

I huvudsak är det främst inloggningsuppgifter till er nuvarande hosting/webbhotell samt till befintlig hemsida som ni behöver tillhandahålla.

Skulle ni även ha en grafisk profil eller information som relaterar till ert varumärkes visuella identitet behövs även detta skickas till oss. Det brukar främst röra sig om er logga, köpta licenserade typsnitt samt eventuellt högupplösta bilder.

Ja, ni kommer att kunna göra enklare redigeringar på er hemsida själva. Det ingår en grundläggande utbildning i designverktyget så ni bl.a. ska kunna skriva om texter och byta bilder vid behov.

Efter att den nya sidan är publicerad, rekommenderar vi att prenumerera på vårt Tekniska Underhålls paket för att säkerställa att hemsidan tas om hand på bästa sätt.

På så vis behöver inte ni tänka på regelbundna uppdateringar av mjukvaruprogram, backups, säkerhetsattacker, virus och andra faktorer som gör att er hemsida kan sluta fungera.

Förutsatt att ni prenumererar på vårt Tekniskt Underhålls paket är det oss ni vänder er till när problem med er hemsida uppstår.

Vi utreder därefter problemets karaktär och om det är något som ert webhotell/ hosting behöver lösa alternativt om det är något som omfattar vårt ansvarsområde.

Om ni inte prenumererar på vårt Tekniskt Underhålls paket hjälper vi så klart gärna till för en kostnad på 1200 kr/timme.

Ja, vi erbjuder webbhotell/hosting i premiumklass för er som önskar byta från er nuvarande leverantör eller inte har någon alls.