tjänster.

Behöver ert företag en ny hemsida? tcr. web design är en webbyrå som erbjuder tjänster inom design, webbutveckling, copywriting, seo, hosting och underhåll.

Som kund hos oss får du mycket mer än bara ett uppdaterat utseende. Vi lägger stort fokus på att möta de krav som ställs på en modern hemsida idag, alltifrån teknisk optimering till användarvänlig design. Vi tar dig hela vägen från skiss till ny hemsida både snabbt och kostnadseffektivt.

Grafisk
design

Känslor utgör den första primitiva reaktionen vid ett beslut, ofta dessutom omedvetet. För att er hemsida därmed ska kunna väcka ett intresse är snygg design avgörande.

UI & UX
design

Det räcker dock inte att endast ha en snygg hemsida, den måste även vara användarvänlig. Genomtänkt struktur med rätt information på rätt plats möjliggör en lägre tröskel för konvertering.

Responsiv
design

Eftersom mer än 50% av internettrafiken sker via en mobiltelefon idag är en responsiv och mobilanpassad hemsida ett måste för att inte förlora potentiella kunder, men även för att ranka högre hos google.

Webb-
utveckling

Oberoende om ni vill ha en statisk företagshemsida, specifika kampanjsidor, landningssidor eller en webbshop utvecklar vi den utefter era önskemål. Oftast bygger vi i WordPress.

Sökmotor-
optimering

Vi förbereder hemsidan och gör ett grundläggande  SEO- arbete (sökmotoroptimering). Allt ifrån on- page optimeringar, tekniska förutsättningar samt konfiguration av Google Search Console.

Support &
underhåll

Vi lämnar ingen i sticket och vill gärna bli er långsiktiga partner. Efter lansering erbjuder vi därmed ett riktigt bra support och underhålls paket utan bindningstid.