Standout Capital.

Standout Capital är ett tillväxtorienterat private equity-företag med inriktning på beprövade teknikföretag baserade i norden, som står inför en digitaliseringsresa. Standout Capital startades 2016 med kontor mitt i Stockholm.

Snabb fakta

Lanserad:

Q2 – 2022

Plattform:

WordPress

fokus.

Vad blev resultatet?

Standout Capital behövde en ny hemsida som de enklare kunde hantera och uppdatera på egen hand samtidigt som hemsidan ur ett tekniskt perspektiv även behövde förnyas.

En helt ny WordPress installation konfigurerades, vi såg över vilket innehåll som skulle migreras från den gamla hemsidan, vad som behövde uppdateras och vilken ny information som behövde tas fram. Vi integrerade både My newysdesk och Mailchimp till hemsidan samt byggde upp ett dynamiskt innehållssystem för deras medarbetare och samt deras investeringsportfölj, för en enklare hantering.
UI & UX Design
Migrering av innehåll
Teknisk produktion
Tredje parts integration
Hosting administration
Underhåll

"Att samarbeta med tcr. web design har varit en ren fröjd. Tones arbete är av hög kvalitet och hon har visat en imponerande förmåga att leverera resultat i tid. Tones pålitlighet och kompetens har verkligen gett oss en trygghet genom hela processen. Vi är mycket nöjda med hennes arbete och rekommenderar varmt till alla som söker en webbyrå."

Nathaly Fonseca

HR & Administration, Standout Capital

fler.

Portfolio Image - Rétine Retusch

Rétine Retusch.

Portfolio Image - Unna Baby

Unna Baby.

Shaman Kawita.

Portfolio Image - Åre Sportcenter

Åre Sportcenter.

Portfolio Image - Bouvin Skincare

Bouvin Skincare.

Portfolio Image - Optime Vale

Optime Vale.

Portfolio Image - ET NaturAteljé

ET NaturAteljé.

Portfolio Image - ViRedo

ViRedo.

Ambitionprofile.

GodFond.