om tcr.

Jag heter Tone Røsand och är grundare av tcr. web design. Vi är en liten, flexibel och digital webbyrå i Stockholm med kunder både i Sverige och globalt. Som en liten och personlig webbyrå värderar vi våra kunder högt och erbjuder alltid dedikerad service och stor flexibilitet.

Innan tcr. web design

Innan jag startade tcr. web design jobbade jag i dryga 2 år på en snabbväxande webbyrå som hade ett starkt fokus på konvertering och UI/UX. Där byggde jag hemsidor för alla möjliga branscher, företagsinriktningar och behov.

Digitalt skapande och grafisk design har alltid varit ett intresse, men det var inte förrän efter en BSC-examen i Business & Economics och fyra år som modell som jag bestämde mig för att göra det till mitt dagliga arbete. Jag älskar konceptet att arbeta var som helst, när som helst, alltid online.

Jag sitter nästintill jämnt framför min dator och arbetar på ett projekt eller utforskar något nytt. Om du vill att projektet ska vara din nya hemsida är det bara att höra av dig så kan vi boka in ett förutsättningslöst möte.

Profilbild på grundaren för tcr. web design